Uw airco het hele jaar in topconditie bij Fluitman Auto’s

Betrouwbare aircoservice voor uw auto

Een goed werkende airco in uw auto is essentieel, ongeacht het seizoen. Om ervoor te zorgen dat uw aircosysteem optimaal blijft functioneren, is regelmatig onderhoud cruciaal. Daarom bieden wij bij Fluitman Auto’s een uitgebreide aircoservice aan die helpt om problemen zoals vreemde geurtjes, verminderde koelcapaciteit en bijvoorbeeld beslagen ramen te voorkomen.

Tijdens onze aircoservice wordt uw aircosysteem volledig leeggemaakt, getest op lekken en opnieuw gevuld met de juiste hoeveelheid aircogas. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat uw airco altijd klaar is voor gebruik, ongeacht de weersomstandigheden.

Vervang tijdig uw interieurfilter

Daarnaast is het belangrijk om uw interieurfilter tijdig te vervangen. Het interieurfilter in uw auto speelt namelijk een belangrijke rol in het zuiveren van de lucht die uw auto binnenkomt. Daarom vervangen wij tijdens regulier onderhoud bij Fluitman Auto’s dit filter om te voorkomen dat u last krijgt van muffe geuren in uw auto. Een schoon interieurfilter draagt bovendien bij aan een frisse en gezonde luchtcirculatie in uw voertuig.

Filters bosch
interieur filter

AIRCOSERVICE ACTIE 2024!

AIRCOSERVICE €75,-*

Maak gebruik van onze speciale aircoservice-actie voor 2024! Wij vullen uw aircosysteem opnieuw met de juiste hoeveelheid koelmiddel (R134A) voor slechts €75,-*. Deze actie omvat namelijk het volledig leeghalen van het systeem, een lekcontrole, en het opnieuw vullen met het juiste gas. Zo weet u zeker dat uw airco optimaal functioneert.

Om te beginnen halen wij uw aircosysteem volledig leeg. Vervolgens voeren wij een grondige lekcontrole uit om eventuele problemen op te sporen. Tot slot vullen wij het systeem opnieuw met de juiste hoeveelheid koelmiddel. Gemiddeld heeft een aircosysteem ongeveer 500 gram aircogas nodig. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal functionerende airco, ongeacht de weersomstandigheden. Mis deze kans niet en zorg dat uw airco klaar is voor elk seizoen!

Actievoorwaarden

*Actie is tot 600 gram R134A
  • Alleen R134A
Voor vulhoeveelheden boven de
600 gram r134A word er €10,-
per 100 gram toeslag berekend.

Voor aircogas 1234YF moet een afspraak worden gemaakt en is deze actie niet geldig.

Maak vandaag nog een afspraak!

Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw airco altijd in topconditie is. Maak daarom snel een afspraak bij Fluitman Auto’s in Hardenberg. Wij garanderen immers een snelle en professionele service voor uw aircosysteem, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat in uw auto.

Bij Fluitman Auto’s staat uw comfort en veiligheid namelijk voorop. Laat ons dus uw airco onderhouden en ervaar zelf het verschil van een goed werkende airco.

Bezoek daarom onze werkplaats of bel ons voor meer informatie en om een afspraak in te plannen. Uw auto verdient immers de beste zorg en bij Fluitman Auto’s bent u aan het juiste adres!