APK KEURING BIJ FLUITMAN AUTO’S

Elke ochtend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur bent u bij Fluitman Auto’s van harte welkom voor een APK keuring zonder afspraak. Het is een volledige APK keuring, geregistreerd bij de RDW. U wilt veilig de weg op, veilig met uw 4X4 door de bossen in Duitsland en vertrouwd toeren met uw camper over de hoge vlaktes van Spanje. Ook wilt u thuis in de stad waar u woont uw werk weer zonder problemen uit kunnen voeren met uw bestelbus. We onderwerpen uw voertuig eerst aan een technische check.

De officiële APK keuring

Als tijdens deze check aan de hand van het APK eisenpakket bepaalde gebreken aan het licht komen, repareren we deze. Natuurlijk overleggen we met u wat uw wensen zijn. Dan beoordelen we de technische staat van uw auto, camper of bus en verzorgen de keuring volgens de eisen van de RDW.

Zelf uw auto repareren?

De gebreken die tijdens de apk keuring gevonden worden mag u ook zelf repareren. Herkeuring binnen 14 dagen is gratis.

Algemene Periodieke Keuring

Het is in Europa wettelijk verplicht uw auto jaarlijks te laten keuren. Tenminste, als hij 3 jaar oud is en een diesel is. Bij benzine/elektrische auto’s is de regel dat hij vanaf 4 jaar gekeurd moet worden. daarna 2 keer om de 2 jaar, en na 8 jaar elk jaar. Uw auto wordt gecontroleerd op minimale veiligheidseisen en bepaalde milieueisen. Banden, remmen, verlichting en schokbrekers vallen daaronder. De APK keuring mag uitsluitend worden uitgevoerd door een RDW erkende bedrijf. Fluitman Auto’s is uw RDW erkend autobedrijf.