APK keuring bij Fluitman Auto’s

Elke ochtend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur bent u bij autobedrijf Fluitman Auto’s van harte welkom voor een APK keuring zonder afspraak. Het is een volledige keuring volgens de regelgeving van de RDW, daardoor kunt u veilig de weg op. Voor woon/werk verkeer, met uw bestelbus naar uw klanten, of met uw camper op vakantie? Dan onderwerpen wij uw voertuig eerst aan een technische check in onze moderne werkplaats in Hardenberg terwijl u kunt genieten van een bakje koffie.

De officiële APK keuring

Als er ten gevolge van de APK bepaalde gebreken aan het licht komen, moet uw voertuig gerepareerd worden. Wij kunnen kleine reparaties direct uitvoeren, bijvoorbeeld een kapot lampje of een ruitenwisser. Natuurlijk overleggen we met u wat uw wensen zijn. Dan beoordelen we de technische staat van uw auto, camper of bus en verzorgen de keuring volgens de eisen van de RDW. Op de site van de rdw staat de regelgeving apk openbaar. Hier kunt u zelf kijken als u een regel of keuringseis wilt opzoeken.

Zelf uw auto repareren?

De gebreken die tijdens de apk keuring aan het licht komen mag u ook zelf repareren. Om uw voertuig op een later tijdstip opnieuw te keuren is een herkeuring nodig. Herkeuring binnen 14 dagen is gratis.

Algemene Periodieke Keuring

Het is in Nederland wettelijk verplicht uw auto te laten keuren. Bij een diesel na 3 jaar, en bij benzine/elektrische auto’s is de regel dat na 4 jaar. Daarna 2 keer om de 2 jaar, en na 8 jaar elk jaar. Apk controle is op de minimale veiligheidseisen en bepaalde milieueisen. Banden, remmen, verlichting en schokbrekers vallen daaronder. De keuring mag uitsluitend worden uitgevoerd door een RDW erkende bedrijf. Fluitman Auto’s is uw RDW erkend autobedrijf in Hardenberg.

Hier naast staan een aantal foto’s van bijvoorbeeld het controleren van een lichtbeeld van een koplamp.

RDW erkend autobedrijf Fluitman autos - dé garage van Hardenberg

Dimlicht beeld afstellen apk zonder afspraak auto camper bedrijfswagen

Dimlicht beeld afstellen apk

Rdw muurschild apk

Apk tarieven

Iedere auto, camper of bedrijfsbus moet voldoen aan de minimale technische eisen vastgesteld door de Rdw.

De tarieven die wij hanteren voor een apk staan op onze site, zodat u niet voor een verrassing komt te staan. Voor vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Apk zonder afspraak, iedere werkdag van 8.30 tot 12.00 uur. Na 13.00 uur op afspraak.

Apk tarieven Fluitman Auto’s
Personenauto benzine €35.00
Personenauto diesel + roetmeting/deeltjestest €50.00
Camper/4×4/bedrijfsbus €50.00